Spinazie-pasta-ovenschotel
Ingrediënten:
350 g pasta (bijv. fusilli of penne)
500 ml béchamelsaus die nooit mislukt (zie recept)
750 g diepvries spinazie à la crème (maar meer is natuurlijk prima)
zout, peper
100 gr geraspte jonge of jong belegen kaas
Maak de béchamelsaus.
Verwarm de oven voor op 180°.
Bereidingswijze:
• Ontdooi de spinazie zachtjes op een laag vuurtje.
• Kook de pasta al dente gaar volgens verpakking.• Doe pasta en spinazie (al dan niet door elkaar geroerd) in een ovenschaal.• Gebruik zout en peper naar smaak. Meestal hoeft het niet bij deze spinazie.• Doe de béchamelsaus over het spinazie-pasta-mengsel.• Strooi de geraspte kaas over de schotel en zet ca. 30 min in de oven.
Serveertip:
Lekker met bijv. tomatensalade (en mooi voor de kleuren op het bord!)
Veel geluk met onze favoriete avondmaaltijd!
Veel geluk met onze favoriete avondmaaltijd!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten